Kerstin Ivarsson, säkerhetsstyrning

Vi välkomnar vår nya säkerhetsstyrningsexpert Kerstin Ivarsson som i år återgått till att arbeta med järnväg efter ett antal år då hon huvudsakligen arbetat som läkare. Kerstin har tidigare arbetat med signalsystem i många år, med ställverk och inom transmission, med systemutveckling och verksamhetsutveckling. Men framförallt brinner hon för säkerhetsfrågorna, och hon älskar att utbilda och att dela med sig av sin kunskap.

Hos oss har Kerstin redan arbetat en tid med miljötålighet och RAMS, och nu har hon påbörjat ett nytt uppdrag hos Trafikverket angående riskanalys för sträckan Grängesberg-Ställdalen, där de båda enkelspåren formellt skall göras om till ett dubbelspår. Det är dessutom hennes gamla hemtrakter; som tonåring tillbringade hon somrarna som bryggeriarbetare på Spendrups i Grängesberg.

Privat är Kerstin road av olika skapande verksamheter. Hon är bland annat en hängiven fotograf och tycker om att måla; på senare år har hon försökt lära sig kinesiskt tuschmåleri. Hon tycker också om att skriva och har skrivit både spexmanus och lite nyhetssatir för ett radioprogram.

Kerstin Ivarsson's picture

Kerstin Ivarsson

2015-09-08 13:07, Stockholm